Minimagiaa - Lapsikuvaus

No yks on söpö ku jäätelötöttörö, toinen henkii metsän taikaa ja seuraava ku 7 veljestä - kaikki  seitsemän samassa paketissa. Ja kaikki nää ihanat mukulat olivat he sitten isoja supertaikamiähiä tai pieniä mamman ujoja murusia, ovat jo suuria persoonia. Ja persoonahan sinne kuvaan halutaan. Sellainen missä lapsi loistaa omaa valoaan.

Siksi ei lasten kanssa pidä kuvatessa kiirehtiä eikä hätiköidä. Pitää varata kunnolla rauhallista aikaa ja antaa taikojen tapahtua. Monet miljööt tuovat esiin persoonaa, mutta studiollekin saadaan luotua erilaisia maailmoja. Kullekin tyylillään. 

 

Klikkaa lapsikuvat isoiksi ja selaa.

Muut Imagiaa Galleriat

Magiaa   Imagiaa  Babymagiaa  Minimagiaa  Juhlaa   Amoriaa   Firmagiaa   Animagiaa

Minien Hinnasto

Henkilökuvauksen hinta studiolla, 45 min,  sisältäen kolme valmista kuvatiedostoa 160€

Henkilökuvaus miljöössä, tunnin kuvaus, sisältäen 3 valmista kuvatiedostoa 190€, tähän voi myös aikarajan puitteissa sisällyttää sisaruskuvia tai perhekuvia.

Lisäkuvat 20€ kpl tai suurempina kuvapaketteina. Tarkempi hinnasto saatavilla sähköpostiin.

 

 

Meidän Mafia

 

Perheen ryhmäkuvaus, tunnin kuvaus, sisältäen 3 valmista kuvatiedostoa 190€. Jos on kyse suuremmasta perheestä, jossa tarkoitus ottaa myös muuta kuin koko porukan ryhmäkuva, kannattaa valita 2 tunnin kuvaus.

Monipuolinen kuvaus koko perheelle:

n 2 tunnin ajan vapaasti kaikenlaisia hyvän fiiliksen kuvia koko perheestä kaikista yhdessä ja erikseen, eri kokoonpanoissa, rennosti sekä poseeraten. Mietitään perheelle/ ryhmälle / sinulle tärkeitä juttuja – esimerkiksi metsäretki, picnic rannalla, yhteistä kävelyä omassa tärkeässä paikassa tai pallottelua nurmella. Ryhmän koosta riippuen, mitä ehditään. Luovasti tilanteen, henkilöiden ja miljöön mukaan. Vain mielikuvitus on rajana. Kuvauksen hinta on 290€ ja sisältää 6 valmista kuvatiedostoa. Loput kuvat lunastettavissa erikseen 20€ kpl tai eri kokoisissa kuvapaketeissa. Tarkemmat hinnastot sähköpostitse.

 

Kaikkiin henkilökuvauksiin sisältyy tarkempi info ja  jos et ole varma kuvauspaikasta, minulta löytyy runsaasti eri toiveiden mukaisia kuvauslokaatioita.

Minulta löytyy myös jonkin verran vaatteita, esim villapaitoja talvikuvaukseen ja valkoisia mekkoja kesäkuvauksiin. Ja montaa muuta satunnaista kuvausvaatetta.

 

Kuvauksista saatavilla sähköpostitse tarkempi infopaketti ja yksityiskohtainen hinnasto.