Amoriaa - Hääkuvaus

I do I do I do!  Jokainen pari ansaitsee häidensä näköiset hääkuvat. Yhteisen päämäärän hyvä suunnittelu (niin kuvauksessa kuin yhteisessä elämässäkin), auttaa parhaan lopputuloksen saavuttamisessa. Halutaanpa sitten kulkea kohti auringonlaskua tai läpi tuulen ja tuiskun, teemme teidän näköisenne häägallerian.

 

Hääpalaverissa suunnittelemme kuvauksen first look kuvista aina illan juhlahumuun asti. Käymme läpi toiveet, hääohjelman ja kuvien tavoitefiiliksen ja varsinkin valmistelemme jo itse potretteja ja pyrimme poistamaan epävarmuuden jonka kuvauksi tuleminen joillekin aiheuttaa. On tärkeää, että kuvattavana oleminen ei tunnu piinaavalta vaan oikeastaan tosi kivalta ja luonnolliselta. Toiveet ja suunnitelmat kudotaan sellaiseksi verkoksi, että kaasot ja bestmanitkin tietävät miten päivä kulkee  kuvausten osalta ja jätetään hääparille hääpäivä omien onnentunteiden elämistä ja kokemista varten. Me muut haluamme mahdollistaa hääparille oman hääpäivän ilman huolia.

 

 

Muut Imagiaa Galleriat

Firmagiaa     Imagiaa    Minimagiaa   Juhlan taikaa   Meidän Mafia    Amoriaa   

 

Hääkuvaushintoja

Hääkuvaus sisältäen First look- kuvat, hääpotretit, vihkimisen ja juhlan,  8 tuntia 1650 €

Hääkuvaus sisältäen aikaraamin rajoissa valmistautumisen, First look- kuvat, hääpotretit, vihkimisen ja juhlan, 10 tuntia 1870 €

Koko päivän hääkuvaus sisältäen valmistautumisen ja kuvauksen illan juhliin asti,  12 tuntia 2100 €

 

 

Molemmat paketit sisältävät kaikki potrettikuvat, mitään jälkivalintoja ei tarvitse tehdä.

Kesäkauden häälauantain kuvaukset min 6 tuntia, muina aikoina voit tiedustella lyhyempiäkin kuvauksia, pelkkiä potretteje tai potretit + vihkiminen kuvauksia.

Tarkemmat hinnastot saatavilla sähköpostitse.