Päivi Kankare

Kuva on valinta, se on rajaus, se on hetki ja se on mielentila.
Minulle valokuvaus on intohimo tallentaa valoja ja varjoja, jotka muovaavat kohteseen hengen. Haluan saada kuvaan aidon tunnelman, ohikiitävän hetken kirkkaaksi muistoksi. On palkitsevaa, kun haluttu mielentila saadaan ikuistettua valmiiseen kuvaan.
Kuvaan mielelläni illuusiota, taianomaista hetkeä ja totuuttakin. Onnistuneesta kuvasta huokuu lumous.
.

Jokaiselle oman tarinansa näköiset kuvat

Olen valokuvaaja Salosta, kameran kanssa touhuava jokapaikan ikiliikkuja.
On hienoa kohdata kameran kanssa paljon uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä ja eläimiä. Puhumattakaan jo tutuksi käyneitä asiakkaita, joiden kanssa tarina jatkuu.  Kaikilla on tarinoita kerrottavanaan. Pitää vain kuunnella tarkaan ja niin jokaisen tarina keitoutuu kameran ja yhteisen intensiivisen ja rauhallisen kuvaushetken aikana kuvaideaksi ja kuvaksi kameraan ja lopulta valmiiksi valokuvaksi.

Miljöössä ja Studiolla

Kuvaan paljon miljöössä. Voit valita itsellesi mieleisen paikan. Jos kuitenkaan et keksi sitä täydellisä oman fiiliksen paikkaa, niin minulla on ehdottaa useita hienoja kohteita. Miljöössä on tärkeää oman sielunmaiseman lisäksi  ymmärtää valon suunta eri kellonaikoina ja myös eri vuodenaikoina. Voimme yhdessö kartoittaa parhaan kuvausajan haluttuun kohteeseen. Vaikka lopulta sää antaakin meille sen viimeisen silauksen, niin otamme siitäkin parhaan irti ja nautimme hetkestä.
Talven ja syksyn pimeinä aikoina kuvaus siirtyy helposti studioon. Ja siellähän alkaa kokonaan uusi valtakunta omine efekteineen.
.

STUDIO IMAGIAA - Kuvan Magiaa

Studioni STUDIO IMAGIAA löytyy Salon Meriniitystä, Pursimiehenkatu 8.
Sieltä saat myös kaikki valoluvasi valmiina tuotteina. Toivotpa sitten kiitoskorttia, tapettia, taulua tai roll-uppia.
Nautimme siitä pienestä hetkestä pysyvän valokuvan kanssa monta kertaa uudestaan.

Yhteystiedot

Päivi Kankare

+358 40 5544865

paivi.kankare@imagiaa.fi

Pursimiehenkatu 8

24260 Salo