Meidän Mafia - Perhekuvaus

Kaikki perheet ovat omanlaisensa. Pieniä perheitä, isoja perheitä, pariskuntia. Villejä ja harmonisia. Mikä on sun perheen oma juttu? Mitä te mieluiten perheenä touhuatte? Mietitään perheelle/ pariskunnalle / sinulle tärkeitä paikkoja kuvauspaikaksi – esimerkiksi metsäretki, picnic rannalla, yhteistä kävelyä omassa tärkeässä paikassa tai pallottelua nurmella. Ryhmän / perheen koosta riippuen, mitä ehditään. Luovasti tilanteen, henkilöiden ja miljöön mukaan. Vain mielikuvitus on rajana. 

 

Muut Imagiaa Galleriat

Firmagiaa     Imagiaa    Minimagiaa   Juhlan taikaa   Meidän Mafia    Amoriaa    

Perhekuvauksen Hinnasto

Perheen ryhmäkuvaus alkaen 190€. Jos otetaan samalla myös henkilö- ja /  tai sisaruskuvia, muutakin kuin koko porukan ryhmäkuva, kannattaa valita 2 tunnin kuvaus.

Monipuolinen kuvausretki koko perheelle:

n 2 tunnin ajan vapaasti kaikenlaisia hyvän fiiliksen kuvia koko perheestä kaikista yhdessä ja erikseen, eri kokoonpanoissa, rennosti sekä poseeraten. 

Kuvauksen hinta on 340€ ja sisältää 5 valmista kuvatiedostoa. Loput kuvat lunastettavissa erikseen 20€ kpl tai eri kokoisissa kuvapaketeissa. Tarkemmat hinnastot sähköpostitse.

 

Kaikkiin henkilökuvauksiin sisältyy tarkempi info ja  jos et ole varma kuvauspaikasta, minulta löytyy runsaasti eri toiveiden mukaisia kuvauspaikkoja.

Minulta löytyy myös jonkin verran vaatteita, esim villapaitoja talvikuvaukseen ja valkoisia mekkoja kesäkuvauksiin. Ja montaa muuta satunnaista kuvausvaatetta.