Mökki meren rannalla autotien päässä.

Mökki sijaitsee Kemiössä, Strömman kylässä, meren rannalla.

Osoite on Lasiruukintie 53. Matkaa Kemiön keskustaan n 8 km ja Saloon n 40 km. Mathildedahlin kylään ja Teijon luonnonpuistoon metsäpolkua 6 km.

Paikka sopii kesämökkeilyyn, etätyöskentelyyn ja -opiskeluun, kalastusmajaksi (Strömman kuuluisa silakkapaikka)  ja talvimökkeilyyn.

 

* Oma ranta

* Mökki n. 80m2 + suuri terassi kahdessa kerroksessa: Keittiö, et., oleskelutila, sauna, saunahuone, yläkerrassa makuutilat.

* Keittiön varustus: jk/pk, liesi, tuuletin, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin.

*Talviasuttava

* Wifi yhteys on.

* Lämmin juomakelpoinen vesi tulee sisään.

* Saunatiloissa puulämmitteinen kiuas, suihku, pyykinpesukone.

* Lämmitys: Takka ja ilmapumppu.

* PuuCee ulkovajan yhteydessä ja vesi WC sisällä.

Nukkumapaikkoja yläkerrassa 5 sänkyä + 2 sohvaa, joihin on Tempur petauspatjat, sekä alakerrassa vuodesohva.

Ranta matalahko hiekkaranta, joka muuttuu mutaiseksi veden syvetessä. Rannassa on laituri ja ruopattu väylä venettä varten.

Varaustilanne:

 

Kesä 2024 vapaana viikko 31 alkaen 29.7. ja vko 32 alk. 5.8. Vuokra-aika on kesäaikaan aina maanantaista puolen päivän jälkeen sunnuntai n klo 14

 

Kesäkauden (toukokuu – elokuu) hinnat:

 

Viikot ennen juhannusta 950 €/vko + loppusiivousmaksu 90€

Kesälomaviikot 1050 €/vko + loppusiivousmaksu 90€  (juhannusviikko 1300€ + siivousmaksu 90€)

Koirat 50€ vko/ koira

Lakanat ja pyyheliinat 20€ /hlö - voit tuoda omat tai vuokrata meiltä (makuupussi ei korvaa lakanoita)

Loppusiivous 90€ perussiistiin mökki. Huonoon kuntoon jätetyn mökin siivous laskutetaan tuntiperusteisesti. Huomaathan, että lelut ja pelit hujan hajan lisäävät siivousaikaa. Itsesiivousta ei voi enää viimehetken muutosriskien takia tehdä.

Erikseen vuokrattavissa veneeseen moottori 70€ / vko (polttoaine ei kuulu hintaan)

Erikseen vuokrattavissa vakaa sit-on-top päältäistuttava avokajakki 1-2 melojalle , sekä kevyempiliikkeinen sit-on-top päältäistuttava avokajakki yhdelle melojalle. 50€ /vko / kajakki

 

Talvikauden (syyskuu – huhtikuu) hinnat:

Viikko 900 € + loppusiivousmaksu 90€
Viikonloppu  (to-su) 380 € + loppusiivousmaksu 90€

 

Koirat 50€ vko/ koira

Lakanat ja pyyheliinat 20€ /hlö

Loppusiivous 90€ perussiistiin mökki. Huonoon kuntoon jätetyn mökin siivous laskutetaan tuntiperusteisesti. Talvikaudella loppusiivous on joissain tapauksissa mahdollista myös tehdä itse.

 

 

Vuokraaminen:

 

Mökki on vuorattavissa myös AirBnB:n kautta.  Siellä hinnoittelu on AirBnB joustava hinnoittelu ja hinnat muuttuvat kysyntätilanteen ja henkilömäärän mukaan. Voit tarkistella sieltä myös varaustilannetta.

Strömman Mökki

 

Loppusiivouksen suorittaa siivooja. Siivoushinta perussiististi pidetylle mökille on n 90€.  Mikäli mökki on jätetty huonoon kuntoon, siivouslasku laskutetaan kokonaisuudessaan vuokraajalta. 

Omasiivous on rajoitetuissa tapauksissa talvikaudella mahdollista. Kesällä viimehetken muutosten takia se ei enää ole mahdollista.

 

 

Varaukset: Päivi Kankare  040-5544865

tai paivi.kankare@imagiaa.fi

Varaukset ovat voimassa kun varausmaksu näkyy tilillä.

 

Mökki ja avain luovutetaan aina henkilökohtaisesti ja jokaisen varaajan henkilöllisyys tarkistetaan.

 

Ohjeita olijalle

 

Jääkaappi-pakastin
Jää-pakastinkaapissa on aina virta päällä. Älä sammuta.
Vesi
Hanavesi on juomakelpoista, tulee Kemiön vesijohtoverkosta.. Jos vedentulo loppuu tai on katkennut kovien pakkasten aikaan, on mahdollinen syy tulovesiputken jäätyminen. Ilmoitathan asiasta viipymättä.

Vene
Kesäaikaan vieraiden käytössä on soutuvene. Lisämaksusta 60€/ vko veneeseen saatavilla 4hv moottori. Moottorin vuokra peritään yhtä monelta viikolta kuin majoituskin. Polttoaine ei sisälly hintaan. Ajoissa sovittuna tankillinen voidaan käydä täyttämässä etukäteen ja se laskutetaan moottorimaksun yhteydessä. Moottori on toisinaan muussa käytössä, tästä syystä emme voi taata moottorin saatavuutta.
Käyttäessäsi venettä huolehdi, että kaikille on pelastusliivit. Mökiltä löytyy muutama erikokoinen liivi, mutta ei suurta valikoimaa.
Vene tulee aina kiinnittää hyvin. Niin, ettei se osu rantaan eikä kumpaankaan laituriin.
Vene tulee aina tyhjentää vedestä sateen jälkeen. Airot tuodaan varastoon, kun veneellä ei soudeta. Huom, mikäli hankaimessa oleva musta muovinen hankainlaakeri irtoaa, niin asetathan sen takaisin paikoilleen.

Ranta

Laiturin ja rannan kiviä ei saa heittää veteen.  Ei koska ne ovat osa laituria, ei koska koirat kaivavat ja sukeltavat kiviä ja tuovat ne nurmikolle, missä ne jäävät ruohonleikkuriin. Ja ei koska niistä alkaa vuodessa kasvaa levää, jota pyritään pitämään pois rannasta.

Sauna
Saunan pelti ja tuhkaluukku kokonaan auki, kun sytytät saunan pesää. Kun olet saanut tulet syttymään ja vedon päälle, niin säädä molempia pienelle. Jos kuumennat saunan pitkäksi ajaksi tai muuten erityisen kuumaksi, siirrä suihku alas. Muuten sen pinta alkaa halkeamaan ja saumat muuttuvat teräviksi.
Kun saunot, pidä saunahuoneen (ei saunan) ovea terassille raollaan tai auki. Muuten koko saunahuone muuttuu kosteaksi ja vaatteenne kostuvat. Luukkua ei saa koskaan sulkea kokonaan! (Seinä tulee mustaksi kun kondensaatiovesi valuu luukun aukosta sisään)

Tupakointi
Tupakointi mökin sisätiloissa ja terasseilla on kielletty. Kaikki natsat lopulta tuhkakupeista jätesäiliöön.

Jätehuolto
Roskat tulee kunkin vieraan itse viedä Kyläkujan päässä sijaitsevaan jätesäiliöön. Lasi-, metalli ja paperinkierrätyssäiliöt löytyvät Kemiöntien varresta, vanhan kaupan pihasta.
Säästä luontoa kierrättämällä!

Kotieläimet
Kotieläimet ovat tervetulleita mukaan mökille lomailemaan. Koirat ja kissat voiva majoittua alakertaan ja terassille. Yläkertaan ja sänkyihin sekä sohvalle koirien päästäminen on kielletty. Eläinten omistajat vastaavat luonnollisesti eläinten aiheuttamista vahingoista samalla tavalla kuin normaalisti muistakin kiinteistölle aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan, että eläimenne pysyvät omalla pihalla, sillä rajanaapureillakin on kissoja ja koiria. Yläkerrassa olevat koirien kynnenjäljet ovat tiedossa, joten vaikka siellä on selvästi joskus joku koira käynyt, se ei ole luvallista pehmeän mäntylattian takia.

Poikkeustilanteet
• Vesivuototilanteessa vedentulon pystyy katkaisemaan kääntämällä vesipumpun sulakkeen pois päältä saunahuoneen sulakekaapista.
• Soitathan numeroon 040-5544865
• Muista: Astianpesukone ja pyykinpesukone pois päältä ja hanat kiinni kun poistut lähistöltä.

Muuta pientä tietoa
• Huolehdi, että katon kyntteliköstä ei valu steariinia pöydälle / lattialle (kynttilätelineiden ”kupit” kynttilöiden reunoilta oltava tyhjät kun sytytät kynttilät)
• Yläkerran sohville (tai vaiahtoehtoisesti sänkyihin) on lisänä Tempur patjat nukkumismukavuuden lisäämiseksi. Pidä nämä patjat suojattuina kasseissaan, mikäli eivät ole sängyissä lakanoiden alla.
• Tiskikoneen pesuaine ja käsitiskiaine ovat talon puolesta. Pyykinpesuaine ei.
• Takassa on savupelti, eli ei muuta kuin luukku auki, tulet pesään ja nauttimaan! Luukkua ei saa koskaan sulkea kokonaan!
• Polttopuut voi ottaa osotetuista paikoista.
• Tyynyt, ja peitot löytyy vähintään niin monelle kuin varauksessa henkilöitä on ilmoitettu.

 

Ohjeita kotiinlähtijälle

 

Talvikaudella, joissan kiireettömissä tapauksissa, koko viikon vuokrauksissa mökin loppusiivous on mahdollista tehdä myös itse.

Siivooja käy joka tapauksessa tarkistamassa mökin ennen seuraavan saapumista. Mikäli hän joutuu käymään läpi heikosti siivottuja kohteita, koko  hänen laskunsa laskutetaan vuokraajalta.

Tässä kohdat jotka pitää olla siivottuna ja jotka tarkistetaan ennen seuraavan vieraan saapumista.
• Siisti sauna, huuhtele lauteet sekä pese saunan lattia harjalla.
• Tyhjennä saunakiulu ja vadit
• Siivoa Saunahuone: pese wc, allas, peili, pyyhi lattia kostealla
• Vie vuodevaatteet ja matot ulos, tomuta ne
• Sijaa vuoteet
• Älä jätä likaisia astioita ja huolehdithan, että pesukoneen hana on kiinni
• Tyhjennä ja pyyhi märällä jääkaappi
• Pyyhi keittolevyt, uuni, mikroaaltouuni ja pöytien pinnat kostealla
• Muista uuninpeltien puhdistus
• Imuroi lattiat ja matot. Pyyhi lattiat kostealla
• Kanna polttopuut saunaan ja takan eteen
• Vie varastosta otetut tavarat omille paikoilleen
• Huolehdithan, että piha jää siistiksi.
• Puhdista kaasugrilli, tee tämä joka tapauksessa joka käytön jälkeen.
• Vie jätteet ja roskat niille varattuihin astioihin, ks. oma kohtansa
• Tyhjennä tuhkat saunasta ja takasta
• Tarkista veneen kiinnitys (kesäaika)
• Sammuta valot, sulje ikkunat, lukitse ovet ja jätä avaimet omille paikoilleen
• Sähkökaapin sulakkeet ohjeistuksen mukaisesti (ohjeet sähkökaapin ovessa)